חום גבוה מאוד לילד בן שנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

28/07/2015 | 03:28 | מאת: קרן

שלום רב, בני בן שנתיים וחצי וסובל מחום גבוה מאוד ( אתמול היה לו 41 מעלות) ובכל הימים האחרונים מיום חמישי שבו התחיל החום, החום עולה ויורד ומטפס מעל 40 מעלות בכל יום. אנחנו מצליחים להוריד את החום בעזרת נובימול ונורופן אבל מיד כשנגמרת ההשפעה ולעיתים קרובות אף לפני החום מזנק שוב.לציין שהוא גם מקיא. בבדיקת רופא מיום שבת אובחנה דלקת גרון מוגלתית והוא קיבל אנטיביוטיקה מוקסיויט פורטה פעמיים ביום. אתמול שוב הלכנן לרופא אחרי שלא היה שינוי משמעותי והוא אמר שעדיין ישנה דלקת גרון מוגלתית ואמר להמשיך עם האנטיביוטיקה שלוש פעמים ביום במקום פעמיים. אני מאוד מאוד מודאגת וכבר אובדת עיצות מה לעשות ואיך לגמור עם החום הזה ושיבריא כבר..... מאוד חוששת שמא מדובר במשהו רציני יותר.... מה עלינו לעשות אשמח מאוד לסיוע..... בברכה קרן

שלום, הטיפול האנטיביוטי משפיע תוך 48-72 שעות. לעיתים צריך לברר אם החיידק אכן רגיש לאותו סוג של אנטיביוטיקה. בכל מקרה הילד יחלים תוך מספר ימים.

מנהל פורום רפואת ילדים