האם אוכלת מספיק

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

26/07/2015 | 23:59 | מאת: אלינור

שלום רב ביתי בת 3 חודשים ו3 שבועות עד לפני חודש הנקה מלאה וכעת אוכלת סימילאק. התינוקת אוכלת 120 מל בכל ארוחה אך לפעמים יוצא שהיא אוכלת 4 ארוחות ביממה ולפעמים 5 ארוחות תלוי בשעה שמתעוררת. לתיין כי היא נרדמת בעשר בלילה בערך קמה לאכול ב6 7 וחוזרת שוב לישון עד 10 11. האם תקין שכמות הארוחות לא זהה מיום ליום? קורה שהיא מדלגת על ארוחה

שלום, המדד היחידי שחשוב זה העלייה במשקל. אם היא עולה היטב במשקל הרי שהיא אוכלת מספיק

מנהל פורום רפואת ילדים