אוכל

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

25/07/2015 | 22:18 | מאת: הילה

שלום בן 11 חודשים אוטוטו מסרב לאכול כל דבר שהוא לא מתוק ממש בקיצוניות הוא לא מוכן לפתוח את הפה יורק עושה את עצמו נחנק משתעל בוכה וכו... אני מפחדת שהוא ישאר רעב ואני נכנעת ונותנת לו את הדברים שהוא כן אוכל כמו מעדנים מתוקים,פתיבר,סילאן,פירות איזו דרך יש לגרום לו לאכול אוכל שטעמו לא מתוק אני כל יום מכינה לו ביצה בסוף אני אוכלת אותה לבד אני מפחדת שהסוכר בדם שלו יהיה גבוה אשמח לקבל עצות הסיפור ממש קיצוני גם אימי וחמתי מנסות הכול ללא הצלחה ,תודה

שלום, אכן הוא התרגל לאוכל ממותק. לא יקרה לו כלום אבל בהחלט זה לא אוכל מאוזן. הציעי לו את האוכל שאת רוצה ואם לא יאכל אל תתני לו משהו אחר. אם הוא יהיה מספיק רעב הוא יאכל כל מה שתתני לו. לא לפחד ממנו ולא להבהל.

מנהל פורום רפואת ילדים