בטנזול

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

25/07/2015 | 20:37 | מאת: שירן

שלום לפני כמה ימים בני בן השנתיים השתעל שיעול מוזר כזה עלומר לא לחתי שיעול יבש אבל עמוק. לאחר יום יומים הלכתי לרופאה שמעב ואמרה שהריאות נקיות יש קצת אודם בגרון ויכול להיות שמה שאני מתארת זה שיעול סטרידו ונתנה לי בטנזול אמרה לי שכרגע אין צורך אבל עם ממשיך להשתעל שיעול נבחני או שהוא צרוד או עם קושי נשימתי לתת אחד שאלתי אין דבר לעשות מלבד להמתין להחמרה כלומר כרגע יש שיעול יבש ,יש נזלת אני שמה מי מלח וגם אינהלציה עם מי מלח אך אדע מתי כן לתת כדור? מה ההבדל בין כדור לונטולין?

שלום, אכן לא הייתי ממהר לתת לו את הכדור. הכדור הוא סטרואידים וזה לרוב משגע אותם ומכניס לאי שקט קיצוני. הוא כנראה מצונן ומנוזל ולכן משתעל מעט. לא הייתי עושה מעבר למה שאת עושה

מנהל פורום רפואת ילדים