בבקשה עזרתך

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

24/07/2015 | 14:51 | מאת: עמית

הי דר שנהר מה שלומך לא יכול להיות שכל שבועיים יש לילדה משהו היא בת 7 שנים לפני חודש וירוס הקאות ושילשולים אחרי שבוע ברונכיט קיבלה אזניל שגרם לבחילות שבוע אחרי האזניל עוד פעם בחילות וצורך להקיא הלכתי לרופא שאמר שלא יודע ממה אולי מהאזניל אולי סתם וירוס ביקשתי בדיקות דם מקחפות הכל תקין בבדיקות אוקי וזה נרגע היום אכלה צהרים שניצל ופסטה ביתי ושתתה ואז התחילה להתלונן שיש לה בחילה ורצון להקיא אני כבר מיואשת ממה זה יכול להיות שזה קורה אודה לתשובה

שלום, בהחלט יכול להיות שזה עדיין אותה מחלה שלא חלפה. נסו לתת לה קלבטן בנוסף לפרוביוטיקה. זה יכול להחזיר את המצב של המעי לקדמותו. בכל מקרה לא להתייאש וזה יחלוף.

מנהל פורום רפואת ילדים