בליטה / נפיחות בגב התחתון אצל תיקון בן שנה ושלושה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

23/07/2015 | 22:06 | מאת: הגר

שלום רב, לפני כעשרה ימים הבחנתי כי לבני בן השנה ושלושה חודשים יש נפיחות קלה באזור הגב התחתון מעל העכוז. תחילה הנפיחות הייתה בצבע אדום ולאחר מכן הפכה לצבע כחלחל. רופאת הילדים אמרה כי מדובר בהמינגיומה והפנתה אותנו לכירורג ילדים . הכירורג ערך בדיקה שטחית ולא איבחן כל בעיה ושלל המינגיומה. אני מאוד לא שקטה. על מה מצביעה הנפיחות באזור? אני חוששת שמא מדובר בבעיה בעמוד השדרה. למי עלי לפנות? אשמח לעצתך המהירה!

שלום, לפי התיאור הראשוני שלך ושל רופאת הילדים אכן הממצא מתאים להמנגיומה. אשמח לבדוק את הילד ולתת לך חוות דעת נוספת.

מנהל פורום רפואת ילדים