פיפי כל כמה דקות בן 3

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

01/07/2015 | 19:14 | מאת: בת אל

שלום ד'ר,ביומיים האחרונים בני בן ה3 עושה פיפי כל רבע שעה.לא כואב לו ולעיתים כמעט לא יוצא באמת שתן. עשינו בדיקת שתן בהוראת רופאת ילדים שיצאה תקינה. מה יכולה להיות הסיבה?? זה מאוד מפריע לסדר היום שלו

שלום, תופעה מוכרת ואינה מדאיגה. עשיתם בדיקת שתן וזה מה שחשוב. התעלמו מזה וזה יחלוף. זה סוג של תופעה עצבנית שתחלוף.

01/05/2018 | 06:51 | מאת: לירז

אנחנו בדיוק באותו עניין בשבוע האחרון .חוץ מבלילה שיכול לישון רצוף 10 שעות מבלי לקום לפיפי ,במהלך היום הולך כל כמה דקות ,גם אם אין לו פיפי.נראה שמתאמץ שיצאו אפילו רק כמה טיפות.עשינו בדיקות שתן ,דם וסוכר ונראה שהכל בסדר.אשמח לשמוע מכותבת ההודעה אם זה עבר לבד בסוף ..האם צריך גם אורולוג?

מנהל פורום רפואת ילדים