בת חצי שנה והיציאות לא פשוטות...

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

29/06/2015 | 09:04 | מאת: רחלי

בתי בת חצי שנה, נזונה מפורמולה. בשבוע האחרון היציאות שלה במרקם קשה, גליל... נתתי לה עד עכשיו רק טעימות של ירקות טחונים. והיא לוקחת ברזל כבר מגיל 4 חודשים (שלדעתי שיבש לה בלי קשר קצת את היציאות- מרווחים גדולים של כמה ימים בין יציאה ליציאה) לא רואה שהיא סובלת בזמן היציאות אך מדאיג אותי שזה כבר כמה זמן... אשמח לעזרה!

שלום, זה בסדר גמור. הקפידו על שתיה -יכול להיות שהיא לא שוצתה מספיק ואז היציאות יותר יבשות וקשות

30/06/2015 | 11:06 | מאת: רחלי

תודה! זה אומר להגדיל את הכמות של מטרנה שהיא מקבלת או לתת לה מים (היא עדיין לא אוכלת ארוחות מוצקים מלאות)

מנהל פורום רפואת ילדים