ויטמין D

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

29/06/2015 | 12:59 | מאת: אילנה

שלום, בתי בת 12. רמת ויטמין אצלה 44.1 ננומול לליטר=17.6 ננוגרם למ"ל. שאלותי: א) כמה יחידות ויטמין D היא צריכה לקבל ביום על מנת להגיע לנורמה? ב) לאיזה ערך מטרה היא צריכה להגיע, ובעוד כמה זמן לבצע בדיקה חוזרת? ג) האם אחרי שתגיע לנורמה צריך להמשיך במינון כלשהו כדי לשמור על רמה תקינה? תודה רבה!

שלום, תתחילו בטיפול בויטמין D ע"י טבליות לפי המינון הרשום על האריזה ולחזור על הבדיקה בעוד כחודשיים. לאחר ההגעה לנורמה יש להמשיך את הטיפול עוד כחודש לפחות ואז להפסיק

01/07/2015 | 19:46 | מאת: אילנה

תודה על התשובה. הכוונה לטבליות D-400? (ראיתי באינטרנט גם טבליות במינון גבוה יותר). אם כן, האם אפשר לקחת בטיפות (שכבר יש לי בבית)? תודה רבה.

מנהל פורום רפואת ילדים