חום תשעה ימים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

28/06/2015 | 10:44 | מאת: חופית

שלום דר. בתי בת השנה עשתה חיסונים של גיל שנה ב-11.06. מיום שישי שעבר- משמע 19.6 הילדה עם חום. מיום שני התווספו פצעים כמו שטפי דם בפה. לא אוכלת לא שותה. היינו פעמים רבות אצל הרופא, במוקד ואף במיון. אומרים שנראה כמו וירוס גם עפי בדיקות הדם. הבוקר יש מעט שיפור ואוכלת מעט מטרנה אבל עדיין עם חום 38.2.. לציין ששיא החום היה 9.5. האם הגיוני ככ הרבה זמן חום? אני חוששת שמא מפספסים משהו. היום ניגשת לרופא שוב אך אשמח לקבל את חוות דעתך בנושא..

שלום, בהחלט יתכן מחלת חום מתמשכת על רקע וירלי. זה כנראה כרגע במגמת שיפור והיא תחלים.

מנהל פורום רפואת ילדים