צבע כחלחל בראש הפין

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/06/2015 | 20:09 | מאת: טל

שלום דר, בני בן 4 חודשים, שמתי לב הבוקר שראש הפין שלו (מעל לעטרה) קצת כחלחל. שללתי מיד כריכת שערה באיזור ולא ניכר כי כואב לו. רבע שעה אחכ בדקתי שוב והצבע היה וורדרד רגיל, תוך כדי שפתחתי את חיתול הוא התחיל לבכות ומול עיני תוך שניות האיזור הכחיל שוב, חשבתי אולי זה נובע מהמאמץ של הבכי? עבר לפני חודש ניתוח בקע מפשעתי. שאלה נוספת לגבי אותו איזור:) לבני הגדול היו זמגיל אפס זיקפות בוקר וכן לפני שעשה פיפי, אצל התינוקי עוד לא נתקלתי בזיקפה, האם תקין? מתי להתחיל לברר דבר כזה? תודה רבה! טל

שלום, הצבע הכחלחל הינו תקין לחלוטין וזה תמיד כך עד גיל חצי שנה -שנה. לא תמיד מצליחים לראות את הזקפות אבל הוא בריא ואין לו כל בעיה. להניח בשקט לבולבול שלו.

מנהל פורום רפואת ילדים