בכי בזמן האכלה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/06/2015 | 13:22 | מאת: מעיין

שלום שמי מעיין בני הוא בן 11 שבועות וסובל מגזים עד היום אכל מטרנה אקסטרה קייר ולאחרונה (שבועיים-שלושה) בזמן האוכל לאחר מספר מציצות הוא מתחיל לצרוח ולבכות ולא מוכן לאכול יש פעמים שהוא לא מוכן לאכול למשך 6-8 שעות ונרדם מהבכי. מדריכה התפתחותית מטעם מטרנה שהייתה אצלי המליצה למסות לעבור לנורמה אקסטרה קייר קומפורט לתקופה מסויימת עד שיעברו הגזים ושזה יכול לעזור לו השאלה היא אם זה בסדר לעבור בניהם או שחייב אישור רופא לכך? והאם זה בסדר שתינוק לא יאכל מספר שעות כל כך גדול? (הוא אוכל בקבוק של 120)

שלום, מהתאור שלך אני לא חושב שזה גזים בכלל. נראה לי כמו רפלוקס שגורם לו לצרבת וכאב בזמן האוכל. אני מטפל בבעיה ע"י טיפול הומיאופתי מתאים שפותר את הבעיה במרבית המקרים. אשמח לעזור גם לכם.

מנהל פורום רפואת ילדים