דלקת אוזניים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

26/06/2015 | 20:24 | מאת: הדר

שלום . לבני היה דלקת אוזניים לפני שבוע והוא קיבל מוקסיפן שהוריד את החום תוך 24 שעות של טיפול .. היום יום שישי שוב יש חום . הפסקנו עם האנטיביוטיקה ביום רביעי כולל כלומר רק בחמישי ושישי לא קיבל.. האם יש מצב שהחום חזר לו כי המוקסיפן לא עזר לגמרי ועדין יש דלקת ? חשוב לי לציין שיש לבני אח תאום שלפני כחודשיים עבר ניתוח עקב דלקת במסטרואידיס.. אז אנחנו די בלחץ מכל נושא האוזניים

שלום, בהחלט יכול להיות שהטיפול לא היה מושלם. כמו כן יתכן והיתה מחלה וירלית כלשהי שגרמה לדלקת ולכן התגובה לאנטיביוטיקה אינה מושלמת. בכל מקרה אני מציע להגיע לבדיקה חוזרת אצל הרופא.

מנהל פורום רפואת ילדים