שעלת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

18/06/2015 | 00:23 | מאת: Shushon

שלום, התגלה אצלינו באחד הגנים מקרה שעלת. הילד שלי (בן שנה ושבעה חודשים) משתעל (שיעול נבחני, עם ליחה) ומעט מצונן כבר כמה ימים. האם יכול להיות שנדבק? האם יש לקחת בדחיפות לרופא או שאפשר לחכות ליום שישי? הערה: קיבל את כל החיסונים. אשמח לתשובתכם. תודה

שלום, אם הוא קיבל את כל החיסונים הסיכוי שנדבק הוא די נמוך ויש הרבה מחלות וירליות עם שיעול שגורמות לשיעול נבחני. אם מצבו הקליני טוב והוא לא במצוקה ניתן לחכות.

מנהל פורום רפואת ילדים