פיסטולה לאחר ניתוח היפוספדיאס

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

26/05/2015 | 12:37 | מאת: טיטי

שלום רב בני בן שנתיים וחצי עבר בגיל שנה וחצי ניתוח היפוספדיאס + עקמת ועודף עור .. לאחר חודש וחצי בבדיקה השגרתית התוצאה הייתה יפה מאוד ולא נמצאה שום בעיה . בביקורת לאחר שנה מהניתוח נמצא פיסטולה ולטענת הרופא היא נגרמה במהלך השנה האחרונה כנראה ממכה ולא מהניתוח . האם ייתכן שפיסטולה נוצרת מעצמה בלי שום קשר לניתוח ?

שלום, זה אחד התופעות המוכרות לאחר ניתוח היפוספדיאס. הם נוטים לייצר פיסטולות חוזרות. ילדים אלה נוטים לעבור מספר ניתוחים

מנהל פורום רפואת ילדים