ריח גוף

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

20/05/2015 | 04:48 | מאת: נטלי

שלום, לביתי בת 6.5, ריח גוף מתקתק. לא מהיום, אני חושבת ששמתי לב לזה בשנה וחצי האחרונות בערך אך הדחקתי... לציין שהילדה מעט שמנמונת, אך לא יותר. האם זה נורמלי? האם דורש ברור? תודה

שלום, ריח הגוף לעיתים קרובות תלוי בתזונה. יתכן ויש משהו שהיא אוכלת שגורם לתופעה. אין זה בעיה רפואית.

24/05/2015 | 04:44 | מאת: נטלי

תודה על תשובתך. מברור שעשיתי על נושאא ריחות הבנתי שזה עשוי להיות קשור למחלות מטבוליות, בעיות הורמונליות... הילדה מעט שמנמונת עם מעט מאוד ציצי... אולי הדברים קשורים? תודה

מנהל פורום רפואת ילדים