חוסר תאבון

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

24/05/2015 | 03:48 | מאת: נטלי

היי אני אמא ל 3 ילדים מקסימים ... הבת שלי אחת מבין 2 התאומות שלי עושה לי בעיות באוכל ..וזה לא אופייני לה בכלל היא הייתה אוכל הכל וארוחות סדירות אני מקפידה על זה .לפני כשבוע וחצי אכלה סוכרית טופי וכנראה שבלעה חתיכה ממנה מה שגרם לה להיבל ולבכות .. מאז אני שמה לב שהתאבון ירוד נורא ...לא אוכלת את מה שאכלה בעבר ..מדאיג אותי נורא מה עליי לעשות

שלום, אם זה היה אירוע טראומתי הרי שזה יחלוף תוך מספר ימים. לא נראה שקרה לה משהו מעבר לכך. נסו להוריד את רמת החרדה מסביב לעניין וזה יסתדר.

מנהל פורום רפואת ילדים