תינוקת בת שלושה חודשים ירידה בתאבון

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

22/05/2015 | 17:45 | מאת: שירן

דר שלום ביתי נולדה בשבוע 36 במשקל 1.745 Iugr . מרגע הילדה ועד לפני ארבעה ימים אכלה מעל ומעבר למשקל שלה עם דרישה תמיד לעוד בסיום אכלה 8 ארוחות ביום 100 cc עולה קילו כל חודש כרגע בת שלושה חודשים הגיעה למשקל 4.700 הבעיה שהיא ירדה ל 7 ארוחות של 80 -100אחרי קושי להאכלה ותזוזה שלה לקראת סיום האוכל כל האכלה מתמשכת כשעה ..היא לא מוכנה לאכול יותר אין לה חום היא לא ישנונית פעם אחרונה עשתה חיסון לפני 3 שבועות שום שינוי בהתנהגות חוץ מהוצאת לשון הרבה אשמח לקבל תשובה

שלום, הוצאת הלשון אצל תינוקות שווה לבחילה. בהחלט יתכן והיא סובלת מרפלוקס כלומר תוכן אוכל עולה לה מהקיבה ןושט וזה גורם לה לאי נוחות ולכן מתפתלת בסוף הארוחה ואינה רוצה להמשיך. כמו כן מפחיתה את הכמויות ומוציאה את הלשון.ניתן לעזור לבעיה ע"י טיפול הומיאופתי מתאים ואשמח לעזור.

מנהל פורום רפואת ילדים