שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

18/05/2015 | 09:12 | מאת: שלי

שלום. עשיתי לבתי בדיקת סטיק לשתן והאחות הביאה תקופסה לפרש את התוצאה של בדיקת שתן ולפני שהיא זרקה תסטיק לפח היא עוד פעם הסתכלה אל בסטיק של השתן לי היא אמרה שהשתן תקין וגם רשמה לרופאה שזה תקין האים יכול להיות מצב שהיה משהו והיא לא אמרה ? והאוטו רגע שהיא עשתה תבדיקהנכנסתי איתה לוויכוח לא קשור לבדיקה בגלל שאני נכנסתי בלי תור

שלום, אני מאמין במיקצועיות של האחיות. היא לא תגיד סתם שהבדיקה תקינה אפילו אם היא היתה בעימות כלשהו לפני כן איתך. היושר המקצועי והמחויבות לילדים קודמת לכל.

מנהל פורום רפואת ילדים