עישון

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

17/05/2015 | 16:23 | מאת: מיכל

שלום רב, ביתי בת חודשיים ומאז שנולדה אני לא מרשה לאבא של בעלי שמעשן כבד להחזיק אותה אם לא התקלח לפני כן, אני יודעת שזה קיצוני אבל שונאת סיגריות ולא חושבת שמגיע לביתי לנשום אותן. רציתי לשאול אם פעם ביום כל יום הוא מחזיק אותה לכמה דקות האם זה לא טוב לה? יש לציין שהיא מכניה ידיים לפה והידיים שלו עם כל הניקוטין המגעיל הזה, תודה.

שלום, אכן זה נשמע קצת קיצוני. החזקה של מספר דקות ביום לא תגרום לה נזק ממשי. עישון לידה הוא בהחלט אסור אך להחזיק אותה למרות הריח זה עדיין לא עד כדי כל מסכן אותה.

מנהל פורום רפואת ילדים