טעימות ושלשולים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

09/05/2015 | 21:27 | מאת: טל

שלום. התחלתי עם תינוקת בטעימות של גזר 3 ימים והיו שלשולים. עשינו הפסקה והשלשול נמשך 4 ימים. כשהסתיים נתתי בטטה והשלשול חזר. האם זה קשור לירקות או מקרי? איך יודעים? האם יש דבר כזה אי סבילות של ירקות? מדובר בתינוקת בת 6 חודשים ששוקלת 7.5 קילו (שנולדה חודש לפני הזמן במשקל 2 קילו), ואם כן מה עושים. תודה

שלום, צריך להבדיל בין שלשול ליציאות רכות. בכל התחלת אוכל חדש יכול להיות שינוי ביציאות. תנו לזה מספר ימים והיא תתרגל. אין רגישות לירקות או אלרגיה

מנהל פורום רפואת ילדים