שעלת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/04/2015 | 22:22 | מאת: כרמית

כשביתי היתה בת שבועיים היו לה התקפי שיעול חזקים. היא אושפזה בשניידר לשבוע ימים עם חשד לשעלת. במהלך האשפוז טופלה באזניל ואכן מצבה השתפר. במשטח אף שבוצע יצא שאין שעלת, אך מאחר שבעלי השתעל ויצא חיובי בבדיקה + האבחון הקליני התייחסו אליה כאל חולה בשעלת והמשיכו את הטיפול. היום, לאחר חודשיים חזרה להשתעל.אני מוטרדת מפני שדחו לי את החיסונים בעקבות המחלה. איך ניתן לבדוק שאכן היתה לה שעלת ?

שלום, אין דרך לדעת מה היה \בעבר. לא כל שיעול הוא שעלת. חשוב מה אומר הרופא המטפל בבדיקה.

מנהל פורום רפואת ילדים