פענוח בדיקות דם של תינוק

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

21/04/2015 | 20:44 | מאת: לינדה

דר' שלום רב היום עשינו ספירת דם לתינוק בן 9.5 חודשים וכבר קיבלנו תוצאות חלקיות - יש תוצאות חריגות: Neutrophils % - 14.2 Eosinophils % - 7 Eosinophils # - 0.82 מה זה אומר? מודאגים מאוד! :/

שלום, אין כאן שום דבר מדאיג. אלה תוצאות מתאימות לגיל ואין בהם משהו יוצא דופן.

26/04/2015 | 23:08 | מאת: לינדה

רשום שאלו הן תוצאות חריגות לכן דאגנו. תודה דוקטור! ברשותך יש לי עוד שאלה: באיזה משחה אפשר להשתמש נגד פיצעונים פשוטים ונגד עקיצות יתושים? האם ניתן להשתמש בויטמרפן או שיש משהו אחר?

מנהל פורום רפואת ילדים