בת חודשיים וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

20/04/2015 | 17:23 | מאת: יעל

שלום רב, ביתי בת חודשיים וחצי ישנה לילות שלמים בשבוע האחרון. שעות השינה הן לרוב בין20-21 בערב ועד ל 6-8 בבוקר, שינה רציפה. בביקור בטיפת חלב האחות נחרדה מכך שאני נותנת לה לישון ככ הרבה וטענה כי עליי להעיר אותה לפחות פעמיים בלילה מסיבות בריאותיות אותן לא ידעה להסביר לי והפנתה אותי לרופאת ילדים. ביתי עולה יפה מאוד במשקל והתפתחותה תקינה וטובה. ברצוני לשאול מה עומד מאחורי ההזהרה שקיבלתי, מהן ההשלכות הרפואיות ומה המלצותייך בעניין אשמח לחוות דעת.

שלום, קשקוש מוחלט. לא להעיר ולא להציק. תנו לישון בשקט ותהנו מכל רגע של שינה.

מנהל פורום רפואת ילדים