תוצאות בדיקות דם

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

19/04/2015 | 10:49 | מאת: שרון

שלום רב ביתי בת ה 9 נשלחה על ידי רופא הילדים לבדיקת דם שבשיגרה (ללא בעיה בריאותית מיוחדת). לפי תוצאות הבדיקה נראה כי יש חשש לכולסטרול גבוה, בכל מקרה נפנה לתזונאית. בכל זאת מבקשת חוות דעת לגבי הבדיקות: cholesterol 204 triglycerides 109 HDL-Cholesterol 47 Non-HDL- cholesterol 157 LDL-cholesterol 135.2 בנוסף כמה חריגויות נוספות: ALKP 413 GGT 17 תודה על התייחסותך שרון

שלום, לגבי הכולסטרול צריך לברר אם היא היתה בצום כראוי לפני הבדיקה. שאר הבדיקה שפרטת בהמשך תקינה לגילה.

מנהל פורום רפואת ילדים