חום אצל תינוקות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

16/04/2015 | 09:04 | מאת: אורנה

היי לכולם הילד שלי סובל מחום כבר יומיים הייתי אצל הרופא משפחה והמליץ על נובימול של כצט קניתי עזר זמנית וחזר חלילה האם אתם מכירים תרופות אחרות שאתם יכולים להמליץ לי למה אני חושבת שאני צריכה משהו יותר רציני עבורו אשמח לתשובה תודה רבה

17/04/2015 | 14:23 | מאת: דניאלה

לאורנה, זה הגיוני שחום עולה כשההשפעה של התרופה פגה (לאחר 4 שעות)..מניחה שהרופא אמר שאם לאחר כמה ימים החום לא עובר אז צריך לחזור אליו.. השאלה שלי לרופא היא האם נובימול מתאים גם לגיל שנתיים? חברה שלי אמרה שהתרופה מתאימה עד לגיל שלוש אבל רק רציתי לוודא.. תודה

שלום, אם הוא מעל 3 חודשים ניתן לתת נורופן לילדים. ניתן לשלב בינהם פעם נובימול ופעם נורופן.

מנהל פורום רפואת ילדים