תינוק בן חצי שנה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

15/04/2015 | 21:15 | מאת: יעל

שלום וברכה בני בן חצי שנה שוקל 10 ק''ג התחיל לאכול שתי מנות מוצקים אחד פירות והשני מרק ירקות עדיין בלי עוף, אוכל גם מנה של דייסת קרונפלור המעורבבת עם מים. במשך הלילה הוא מתעורר פעמיים ולא נרגע בשום דרך רק עם הנקה שלפעמים הוא באמת אוכל ולפעמים לא, יש לציין שאני מנתקת כל הזמן את הקשר בין אוכל לשינה. הטקס לילה מתחיל ב7 ובבוקר הוא לא מתעורר בשעה קבועה. אשמח לסדר יום בשבילו הכולל את ההנקה ,ארוחות מוצקים,שינה ופעילות. תודה רבה!

שלום, אין מושג כזה לתת לך סדר יום קבוע בשבילו. את קובעת את סדר היום ועדיין בגיל שלו מותר לו להתעורר בלילה לאכול. כמו כן הוא גם מתעורר כדי לראות אותך ולהרגיש אותך.כל אמא קובעת את סדר היום שלה שמתאים לה ולתינוק שלה.

מנהל פורום רפואת ילדים