תמ"ל

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

14/04/2015 | 16:20 | מאת: אני

קיבלתי מרופא מרשם לנורימגן לתינוק שלי בן החודש וחצי אחרי התקפי גזים קשים מאוד. רציתי לדעת אם נורילון פפטי ג'וניור הוא על אותו משקל של הנוטירמגן ? מה עדיף ? זה בסדר להחליף תמ"ל בתכיפות כזאת? זה כבר התמ"ל השלישי שאנחנו מנסים אחרי מטרנה וסימילאק תודה.

שלום, הנוטריליון פפטי הוא מצויין. החלפת תמ"ל בתדירות כה גבוהה משגעת את התינוק. ניתן לעזור לגזים עם תכשיר הומאיופתי r37 junior וזה עוזר מאד. תנו לו להתרגל לתמ"ל לפני שרצים להחליף אותו.

מנהל פורום רפואת ילדים