קרם הגנה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

29/03/2015 | 11:33 | מאת: מיכל

שלום, יש לי תינוקת שעוד שיש ימים תהיה בת חצי שנה, אנחנו נוסעים למדבר ורציתי לשאול אם בנוסף לכל ההתנגנות המומלצת אני יכולה למרוח לה קרם הגנה כבר, האם קיימת סכנה של חוסר ספיגת כימיקלים? יש לציין שהיא נולדה בשבוע 38 בזירוז כי הייתה קטנה והיא מתפסת יפה באחוזונים

שלום, חובה למרוח לה קרם הגנה ויש כאלה מיוחדים לתינוקות שהם היפואלרגיים.

06/04/2015 | 17:51 | מאת: גלית

שמבוססים על רכיבים פעילים טבעים כמו הקרם הגנה לתינוקות של מורז. אנחנו משתמשים בו כבר שנה שנייה לקטנה שלנו ומאוד מרוצים. הוא מבוסס על צמח הפוליגנום ,אם את מכירה, שהוא מעולה לעור כך שבאמת אין ממה לחשוש. בנוסף אני ממליצה גם על כובע רחב שוליים זה מאוד נוח ומונע מגע ישיר של השמש עם העור בפלג גוף עליון

מנהל פורום רפואת ילדים