פליטות מרובות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

28/03/2015 | 19:10 | מאת: דנה

שלום, הבן שלי בן 3 וחצי חודשים אוכל נוטרמגן. בהתחלה אכל סימילק ומטרנה והתנפח והיה אדום, הרופא אמר שהוא אלרגי לחלב ולכן עברנו לנוטרמגן Nutramigen - חלב מפורק. ואכן הנוטרמגן עזר והוא חזר ל"בייבי פייס". הבעיה העיקרית שהוא פולט בכמות מאד גדולה, פליטות מימיות. הרופאים המליצו להוסיף קורנפלור, בהתחלה רבע כפית פעמיים ביום ןאחכ הגדלנו לכפית פעמיים ביום. היינו בטיפת חלב והוא שוקל 5600, נאמר לנו שעלה במשקל אך לא מספיק. מדוע הוא פולט בכמויות כל כך גדולות? מה אנחנו יכולים לעשות?

שלום, התינוק כנראה סובל מרפלוקס. ניתן לעזור לו ע"י תכשיר הומיאופתי שמפסיק את הפליטות במרבית המקרים. אשמח לעזור גם לכם.

מנהל פורום רפואת ילדים