מערכת חיסונית חלשה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/03/2015 | 14:07 | מאת: גלית

בני בן ה-12 חלה לפני חודש וחצי בהרפס זוסטר בחצי ראש היה עם פריחה הוא היה מאושפז שבוע וקיבל זוברקס ואחכ קיבל עוד שבוע זובירקס כאשר הוא חזר הביתה הוא התחיל להתלונן על עיפות רוב היום הוא ישן רופאת הילדים עשתה לו בדיקות מקיפות וגילו כי הוא גם חולה במחלת הנשיקה רציתי לדעת האם המחלות האלה מעידות על מערכת חיסונית חלשה איך אפשר לבדוק האם מערכת החיסונית שלו חלשה ואיזה רופא ניתן לפנות כדי לבדוק זאת?

שלום, קרוב לודאי שמחלת הנשיקה החלישה לו את מערכת החיסון וזה הביא להתפרצות של ההרפס זוסטר. ניתן לפנות לרופא אימונולוג שיבדוק את תפקוד מערכת החיסון אך אני חושב שאין לו בעיה מיוחדת.

מנהל פורום רפואת ילדים