חום גבוה אצל פעוט בן שנה ותשעה חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

23/03/2015 | 23:14 | מאת: עומר

שלום, בני בן שנה ותשעה חודשים עם חום גבוה (מטפס למעל 40 ללא הורדת חום) כבר ביום החמישי. מלבד החום מנוזל ומשתעל (כנראה מהליחה). אתמול נבדק ע"י רופאה שלא מצאה שום ממצא חריג ומניחה שזה ויראלי. היום בוצע בדיקות דם (ספירת דם) שנמצאו תקינים וכמו כן נלקח משטח גרון שטרם הגיעו תוצאותיו. מנסיוני (ילד שלישי) לא זכור לי חום גבוה ורציף למשך כל כך הרבה זמן במחלה ויראלית. מה ניתן לעשות ? מאחר והילד עדין לא מדבר קשה לדעת מה באמת מציק לו ? תודה מראש.

שלום, זה בהחלט יכול להיות ואפילו שבוע ימים. אין כאן משהו מיוחד ובמיוחד שנבדקתם ועשיתם בדיקות דם חוזרות. סבלנות והוא יחלים.

מנהל פורום רפואת ילדים