פצעים בפנים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

23/03/2015 | 19:13 | מאת: עדי

שלום רב. לבני בן השנה ו5 חודש יש כמו פצעים או אלרגיה בפנים שמתגברת לקראת שעות הערב או אחרי ארוחות..אציין שכשהוא אוכל כל הפנים שלו גם מלאות באוכל. אני מורחת לו משחת קלנדולה קרם לחות בערב אחרי האמבטיה (המקום גם יבש קצת) והוא קם כמעט עם פנים חלקות ואז חוזר חלילה. האם זה נורמלי? ועוד שאלה ברשותך ..לעתים ממש רחוקות יוצא לו מהאף גוש של דם במקום נזלת..זה בסדר?

שלום, נסי למרוח לו קרם פנים של ADERMA שהוא מיועד לבעיות כאלה. הדימום מהאף אופייני למזג האוויר היבש.

מנהל פורום רפואת ילדים