התפתחות תינוק בן עשרה חודשים כמעט

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

21/03/2015 | 23:58 | מאת: מודאגת

שלום, בני בעוד כשבוע יהיה בן עשרה חודשים. הוא תינוק מאוד חייכן, צוחק, מודע לסביבה, מגיב לאנשים. ההתפתחות המוטורית תקינה, ובנוסך אומר הברות. אבל אני שמה לב שהוא לא עושה גסטות למשל אני אומרת לו כפיים בייביי ידיים למעלה וכו והוא פשוט צוחק או עושה תך תך עם הידיים. בנוסף אין לו חרדת זרים( מזהה אותנו יותר מכולם אבל אין לו בעיה לעבור בין אנשים) האם מדובר בהתפצחות תקינה או שיש חבדוק זאת? תודה

שלום, כל מה שתארת מתאים לגילו ואינני מוצא כל בעיה. הוא יעשה את כל מה שצריך. בלי לחץ.

מנהל פורום רפואת ילדים