בן שנתיים ו4 לא עולה במשקל

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

21/03/2015 | 18:55 | מאת: איילת

אנסה להיות תמציתית. בני בן שנתיים ו4 נולד בשבוע 35 בעקבות רעלת ובמשקל של 2 קילו. היה ריפלוקס ובגיל 9 חודשים הסתדר. מאז ומתמיד היה מתחת לעקומה 5 במשקל. היה לו עיכוב בדיבור, בהצבעה אבל הדביק את הפער. מזה מספר חודשים לא עולה במשקל (שוקל סביב ה-10.5 קילו היום) למרות שאוכל יחסית בסדר (לא כמויות גדולות אבל אוכל), מאז שנכנס לגן לפני שנה, בממוצע כל שבועיים חולה! ניסינו הומאופתיה ב4 חודשים האחרונים לא מצליחים לפתור את המחלות (בעיקר מחלות חום ונשימה). האם יש לי ממה לדאוג?

שלום, חוסר העליה במשקל בגיל הזה אינו מדאיג במיוחד. את הבעיה של המחלות החוזרות ניתן לפתור. אם יפסיק לחלות יוכל לעלות במשקל. אשמח להציע לכם טיפול הומיאופתי אחר ממה שניסיתם למנוע את התחלואה הזאת.

מנהל פורום רפואת ילדים