הזעה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

18/03/2015 | 10:38 | מאת: יוליה

שלום ד"ר, הבן שלי בן חודשיים וחצי וביומיים האחרונים שמנו לב שהוא התחיל להזיע מלא באזור הימני של גופו-מהבית שחי לכיוון הבטן, ברמה ששתי השכבות שהוא לובש (בגד גוף ואוברול) רטובים מאוד. זה קרה גם בטיול בחוץ במהלך היום וגם בלילה. ביום הוא לבש שכבה תחתונה של כותנה ועליונה פליז עם שמיכת פליז, בלילה 2 שכבות כותנה, עיטוף ושמיכת פוך (הטמפ' בחדר הייתה כ 22 מעלןת). האם הוא לבוש יותר מדי? האם זה תקין שהוא מזיע רק בצד אחד של הגוף? תודה מראש, יוליה

שלום, הייתי חושד יותר שבורח לו פיפי דרך הטיטול. לכן כשהוא שוכב על הצד יש רטיבות בצד הזה.

מנהל פורום רפואת ילדים