איוושה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

13/03/2015 | 22:41 | מאת: רעיה

שלום.לבני בן 7 אובחנה לפני מס' ימים איוושה תפקודית 2/6.בעברו נבדק מס' פעמים גם ע" רופאי ילדים במיון (פנינו מסיבות שלא היו קשורות לבעיה לבבית ) או בקופת חולים ואף רופא (כולל רופאי ילדים בכירים במיון) לא שמע את האיוושה.יש לי מס' שאלות:האם איוושה זה דבר נרקש ? האם זה עלול להחמיר?עשוי להשתנות? אקו לב תקין.תודה

שלום, האוושה שתארת הינה כתוצאה מפעילות של לב צעיר וחזק. זהו רעש של המכונה שפועלת בעוצמה. בדקתם אקו לב והכל תקין ולכן באמת הכל תקין.

מנהל פורום רפואת ילדים