חום שחוזר כל שבוע ל24 שעות לילדה בת 5

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

01/03/2015 | 14:58 | מאת: ויקי

שלום. אני כבר אובדת עצות. לבת שלי חוזר החום כל שבוע קבוע ל24 שעות ללא כל תופעות של כאבי גרון אןזניים וכו'. בבדיקות דם הופיע שהכל בסדר. הרופאה אומרת שזה בסדר ונורמאלי. אבל לי זה לא נראה נורמאלי שבמשך חודש וחצי כל שבוע אותו הסיפור. אנחנו כבר אובדים עצות. אשמח לשמוע את דעתכם.

שלום, בהחלט יכול להיות שיש לה מחלות וירליות חוזרות במיוחד בתקופה הזאת של השנה. אם בדיקות הדם שלה תקינות והרופאה לא מוצאת דבר חריג הרי שזה בהחלט יתכן.אשמח לראות אותך עם הילדה ב"מרפאת המיואשים" שלי ושם אני מטפל בבעיות האלה ע"י טיפול הומיאופתי שמפסיק את התחלואה הזאת

מנהל פורום רפואת ילדים