פיענוח בדיקות דם

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/02/2015 | 23:36 | מאת: ויקי - אמא

שלום רב, אודה לך על עזרתך בפיענוח בדיקת דם של בני. בני בן חצי שנה ומיום לידתו סובל מאטופיק דרמוטיטיס חמור ( Atopic Dermotitis ). קרם לחות ושמנים לא עזרו. חל שיפור ניכר לאחר שעברנו להשתמש בקרמים וחלב אמבט מסדרת דר' פישר שיבולת שועל. לאיזורים ללא שיפור רופא ילדים רשם משחות הורמונליות אשר הביאו לשיפור רק במהלך השימוש בהן. בתום תקופת השימוש הפריחה ואדמומיות העור חזרו. לכן, רופא ילדים הפנה אותנו לבדיקת דם. ראה מטה את התוצאות החריגות שהתקבלו בבדיקה. רציתי להבין מה חריגות אלו אומרות ועל מה מעידות. האם הן מחזקות את ההאבחנה של אטופיק דרמוטיטיס או שמה מצביעות על בעיה אחרת/נוספת. 4.72 - RBC Neutrophils % -15.4 Lymphocytes % - 64.4 Eosinophils% -7.6 Monocytes # - 1.96 Eosinophils # - 1.2 תודה מראש על העזרה. ויקי

שלום, בדיקות דם אינן מאבחנות אטופיק. בבדיקות הדם רואים נטייה לאלרגיה. בכל מקרה אני מטפל בבעיה הזאת ע"י טיפול הומיאופתי שעוזר מאד. אשמח לעזור גם לכם.

02/03/2015 | 11:04 | מאת: ויקי

תודה רבה על ההסברץ אנחנו נשמח לקבל יעוץ וחוות דעת נוספת. אודה לך אם תוכל ללתת לי את הפרטים שלך על מנת שנוכל לקבוע פגישה מסודרת. תודה ויום טוב, ויקי

מנהל פורום רפואת ילדים