תופעות לוואי זריקות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

01/03/2015 | 22:20 | מאת: ה.א

שלום, בתי בת ה11 חודשים קיבלה חיסונים לפני יומיים. חזרת אדמת חצבת ואבעבועות. אנחנו גרים בגרמניה... אין עם מי לדבר עכשיו ואני רוצה להמנע ממיון ילדים שמחלת החצבת חוגגת פה בימים האחרונים. החיסון ניתן ביום חמישי. אתמול בערב שמתי לב לפריחה על היד שבה קיבלה זריקה והבנתי שזה חלק מתופעות הלוואי אך הרופא אמר שצריך לחזור אליו לבדוק כשמופיעה פריחה. חשבתי לחכות לבוקר אבל היא לא נרדמת וברור שהיד מציקה לה ( מנערת אותה כל הזמן) למרות שאין לה חום ועל הידיים היא שמחה וצוחקת. הפריחה לא החמירה מאתמול אפילו האודם ירד קצת... אשמח לדעת אם בכל זאת כדאי לקחת אותה מיד למיון או שבסדר לחכות לבוקר לרופא שלה... תודה מראש

שלום, אם אין כל תופעות אחורת אין צורך במיון. זה יחלוף מעצמו.

מנהל פורום רפואת ילדים