בועות רוק

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

25/02/2015 | 21:49 | מאת: נטלי

שלום ביתי בת חודשיים וחצי. מאז נולדה נוטה לעשות בועות רוק. עוד בתינוקייה הבחנתי בכך ואמרו לי שזה קשור לנוזלי מי שפיר ושזה עובר תוך 24 שעות...במקרה שלנו, היא המשיכה עם בועות הרוק ולאחרונה נראה שזה מתגבר. האם יש צורך לבצע ברור כלשהו? לציין כי ניזונה מהנקה בלבד, נולדה במשקל 3 וכעת שוקלת 6 קג. תודה

25/02/2015 | 21:54 | מאת: נטלי

אני רוצה להוסיף שגם מאז שנולדה נוטה להמהם בזמן שינה. לא תמיד, ואף פעם לא בזמן ערות. האם קשור? האם מהווה סימן לדבר מה?...

שלום, כל מה שתארת הינו אופייני לתינוקות בגיל הזה ואינ מהווה בעיה כלשהי. לא צריך בירור

מנהל פורום רפואת ילדים