סקרלטינה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

24/02/2015 | 18:01 | מאת: שרון

הילדה שלי בת 5.5 לפני יותר משבוע פריחה אדמדמת בעור, חום, והקאות עשו משטח גרון הובחנה בסקרלטינה נוטלת כבר שבוע אנטיביטיקה אין לה חום אבל היא לא במיטבה לפני יומיים התנפחה לה כל הלחי הרופה אמר שהדלקת הגיע לשן והחליף לה אנטיביוטיקה מאתמול התחיל לכאוב לה הצוואר והיא מתקשה מאוד להזיז אותו התקשרנו לרופא ואמר שאם אין חום שתסיים את האנטביוטיקה ושהכל בסדר.. האומנם? מפחד שהוא שאנן ומפספס משהו ...

שלום, הכאבים בצוואר כנראה כתוצאה מהגדלה של בלוטות למפה בצוואר שמכאיבות לה. בהחלט האנטיביוטיקה תעזור להחלמה.בכל מקרה מומלץ לחזור לבדיקה חוזרת.

מנהל פורום רפואת ילדים