בעיית גרפסים חריפה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

23/02/2015 | 20:38 | מאת: אנה

לחברי הפאנל שלום! התינוקת שלי בת ארבעה חודשים, מזה כחודשיים סובלת מגפסים בזמן ארוחה לאחר הארוחה, בעת משחק, בעת שכיבה במיטה עושה קולות של אי נוחות תמידית ואז צריך להרים אותה כל הזמן לפרקי זמן ארוכים לפעמים זה מתמשך גם לבכי. הילדה אוכלת רק חלב אם. בטיפת חלב ראו שהיא תופסת את השד בצורה טובה, יש לציין שהילדה נמצאת תחת טיפול אנטיביוטי מגיל שבועיים עקב ריפלוקס דרכי שתן וטיפול פרובויוטיקה לשיקום הפלורה. הילדה לא מצליחה לתפקד רגיל היא המון זמן על הידיים בבקשה אשמח מאוד לקבל חוות דעת.

שלום, אמנם חסרים נתונים אך מהתיאור הקצר שלך נראה שהיא סובלת מרפלוקס סמוי שגורם לה לצרבת ולאי נוחות. ניתן לטפל בבעיה ע"י טיפול הומיאופתי שמפסיק את התופעה במרבית המקרים. אשמח לעזור גם לכם.

מנהל פורום רפואת ילדים