תולעים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

24/02/2015 | 19:56 | מאת: ליאת

זה מספר ימים לקראת סוף המקלחת ביתי בת 1.9 מתחילה לבכות פתאום וצועקת קקי קקי.. אני שואלת אם כואב ומגרד והיא אומרת שכן. אחרי שיוצאים ומורחים משחה זה עובר.. חוץ מזה אין תלונות פרט ללילה אחד שהתעוררה המון כל שעה מה שלא אופייני לה כלל. לא רואה תולעים .. האם זה נשמע כמן תולעים או כדאי לבדוק משהו אחר? בגילה היא לא יכולה לקבל מרשם לורמוקס נכון?

שלום, קשה מאד לקבל מהקטנים האלה סיפור מדויק ואמיתי. את יכולה לתת לה תכשיר הומיאופתי לתולעים בשם R56 JUNIOR שיכול לעזור ואם זאת אכן הבעיה היא תסתדר.

מנהל פורום רפואת ילדים