אבעבועות רוח לתינוק בן 5 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

24/02/2015 | 11:17 | מאת: עדי

שלום, הבן שלי נדבק באבעבועות רוח אין לי מושג איך .. רציתי לשאול: 1. האם הוא כבר מחוסן או שבגלל שהוא קטן זה יכול לחזור לו ואצטרך לחסן אותו? 2. אפשר לעשות לו אמבטיות או רק עם הטוש 3. אפשר להוציא אותו החוצה? תודה

שלום, 1. הוא לא מתחסן. תחלואה מתחת לגיל שנה אינה מחסנת אותו והוא יצטרך לקבל חיסון בזמן 2.אפשר גם אמבטיה וגם טוש 3.אם יש כבר גלדים ניתן להוציא החוצה. כל עוד יש שלפוחיות פעילות לא רצוי כיון שהוא מדבק

מנהל פורום רפואת ילדים