הקלה על עיכול עם נוטרילון AR

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

22/02/2015 | 20:21 | מאת: A-R

שלום, הבת שלי בת חודש סובלת מריפלוקס קל ואני מאכילה אותה בנוטרילון AR. השימוש בנוטרליון AR גורם לעיכול שלה להיות מאד לא קל, היא סובלת מגזים ויציאות קשות שמגיעות למצב של בכי וצרחות אחרי כל האכלה. לפני השימוש בנוטרילון AR היו גזים אך היציאות היו חלקות ולא מורגשות. השאלה שלי היא איך אפשר להקל על העיכול שלה כל עוד אני ממשיכה עם הנוטרילון AR? ניסיתי סימיקול ובייבזים אבל לא נראה שזה באמת תורם למשהו. ניסיתי לשלב מיץ שזיפים או מעט שמן זית בתוך הבקבוק בהאכלה וזה גם לא ממש עוזר. מה עושים? תודה מראש.

23/02/2015 | 08:53 | מאת: ליטל

גם אצלנו היו גזים קשים ומה שעזר זה הסימיקול עזר שנתנו לפני כל האכלה..בשבוע האחרון (אולי בגלל ששלבתי מטרנה) היתה עצירות קשה חברה אמרה לי שלה המליצה הרופאה לגרד עגבניות ולגרד ללא הגרעינים עם שמן זית..האם אפשר לתת בגיל חודשיים וחצי?? תודה על תשובתך

אכן אלה עצות טובות ניתן להוסיף לה גם R37 JUNIOR כמו כן ניתן לנסות אנפמיל AR במקום הנוטריליון בכל מקרה אפשר לטפל גם ע"י טיפול הומיאופתי מתאים ואז יהיה אפשר לעבור לכלכלה רגילה. אשמח לעזור

מנהל פורום רפואת ילדים