דם בשתן אצל ילדה בת 7-דחוףףףףףףף

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

26/01/2015 | 12:30 | מאת: א

שלום ד"ר שינהר, אבקש לברר מה יכול להיות מקור דם בשתן אצל בת 7.הילדה עברה אולטראסאונד,בדיקות דם יומיות,בדיקה לאיבחון דלקות בשתן,בדיקת כליות ולא נמצא דבר.אובחנה כי קיימת המטרויה.עדיין יש דם בשתן וחום אף שלא גבוהה.רופאת משפחה ממליצה לגשת למיון על מנת לעבור בדיקות מקיפות יותר אנו רוצים להמנע מאישוז במיון. מהי המלצתך?בדיקות נוספות אולי?!. בתודה מראש

שלום, הסיבה השכיחה לדימום בשתן אצל ילדה זה זיהום גם שלפעמים קשה לזהות את החידק. סיבה נוספת זה אבנים קטנות או מה שקרוי חול אבל זה לרוב מלווה בכאבים קשים.

מנהל פורום רפואת ילדים