שיעול ממושך

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/01/2015 | 07:48 | מאת: ליאל

בוקר טוב,ביתי בת ה4 כבר מזה סובלת משיעול ממושך שמתגבר בשעות הבוקר ובלילה..ובסוף נגמר בהקאות סבלה מחום 3 ימים..מסרבת לאכול.הלכנו לבדיקת רופא ולא נמצא שום דבר.קיבלנו סירופ לשיעול,אבל עדיין כלום לא עוזר..(לציין ששאלתי עם יש צורך בצילום חזה הרופא אומר שלא) אז מזה יכול להיות?האם לבקש מהרופא בירור כלשהו?תודה רבה

שלום, זאת תופעה מאד אופיינית. בלילה ובבוקר מצטברת לה ליחה והיא מנסה להוציא אותה ומשתעלת עד להקאה. תני לה סירופ הומיאוטוסין של סופרפארם וזה ירגיע ויעזור מאד.

מנהל פורום רפואת ילדים