הקאה פעם אחת בלילה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

28/01/2015 | 11:59 | מאת: רותם

בני בן שנתיים , באופן כללי בעיתי באוכל ואוכל מאוד מעט.(היה עם ריפלוקס עד גיל 8 חודשים) . לפני שבוע התחילו אצלו מעט שילשולים, לאחר 3 ימים פסקו לו השילשולים, אבל התחילה תופעה חדשה שהוא מקיא בלילה פעם אחת וחוזר לישון. חשוב לי לציין שהוא לא מצונן וההקאה לא נובעת משיעול . במשך כבר 5 ימים (מלבד יום אחד באמצע השבוע) הילד מתעורר מקיא פעם אחת וחוזר לישון. גם בימים בהם לא אכל את ארוחת הערב הוא התעורר והקיא מעט. מעבר לכך הילד במצב רוח מצויין, טיפה עייף מהרגיל והפחית את כמות האוכל משמעותית במהלך היום. מה יכולה להיות הסיבה לתופעה הזו?

שלום, כנראה שעדיין לא החלים מהמחלה הוירלית שעבר. כנראה שיש לו בחילה ובזמן שכיבה הכל עולה לו והוא מקיא. זה מצטרף לרפלוקס שעדיין יש לו כנראה במידה קלה ואז יש את ההקאה. זה יחלוף כמו שזה בא.

מנהל פורום רפואת ילדים