דם בצואה אצל תינוקת בת חצי שנה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

26/01/2015 | 20:24 | מאת: ליאור

שלום.. בתי בת החצי שנה הייתה לפני 4 ימים עם חום גבוה, אבחנו דלקת אזניים ונתנו מוקסיפן. עכשיו כבר ללא חום אך מזה 3 ימים שהצואה שלה השתנתה. כעת עושה מספר רב של פעמים (בערך 5) ביום, המרקם הוא כמו קוטג', צבע צהוב וקצת ירוק ורירי. בנוסף בצואה האחרונה שנתנה היה נוזל ורדרד, לא בצואה עצמה אלא בנוזל שמסביב לצואה. האם אני צריכה לקחת אותה לרופא? יש ממה לחשוש?

שלום, זה נובע מהאנטיביוטיקה. תנו לה פרוביוטיקה באבקה לילדים וזה יסתדר.

מנהל פורום רפואת ילדים